Raskol u gradiškom SDS-u: Latinović prelazi u PDP?

GRADIŠKA – Na pomolu je raskol u gradiškom SDS-u, jer aktuelni načelnik opštine Gradiška Zoran Latinović /SDS/ sve više krasi kampanje PDP-a na području ove opštine, saznaje portal “Moja Gradiška”.

Naš izvor iz PDP nam potvrđuje da je to već gotova stvar, ali da Latinović prije izbora neće prelaziti U PDP zbog rezultata i podrške koju ima u SZP.

Nije tajna da je Latinović od SDS-a i Mladena Bosića očekivao kandidaturu za načelnika opštine Gradiška, a zatim je dobio od PDP-a, zbog čega su ostale stranke SZP ostale hendikepirane pri izboru, a o njegovom nezadovoljstvu sve glasnije se govori u gradiškom OO SDS-a.

Tako da se nastavlja snažna podrška za načelnika Zorana Latinovića Partiji demokratskog progresa /PDP/.  Načelnik Latinović je redovan gost na tribinama PDP-a, i kao što rekoše iz PDP-a Latinović je po vokaciji njihov simpatizer.

U pravu su, a možda i nisu, u SDS-u što se ljute. Još kad bi znali da je na pomolu dogovor prelaska Z.L. u PDP nakon izbora? Ko zna zašto je to dobro?

Nije načelnik Latinović kriv što počasni član PDP-a Mladen Ivanić dolazi nekoliko puta u Gradišku, a Bosić je izbjegava kao kiša Kragujevac.

Ova vijest, iako mi se čini malo vjerovatna pojavila se na sajtu “Moja Gradiška”, ipak sam je prenio iz razloga što će biti ovakvih vijesti još. Bitka za Gradišku je u toku, ulog nije mali, a ako vijest nije tačna SNSD je ovim sam sebi zabio gol.

Facebook Komentari