Primopredaja izvršena, bolji dani u najavi

U Gradišci kraj Topole izvršena primopredaja, bivši načelnik Zoran Latinović predao je dužnost Zoranu Adžiću.

Novoizabrani načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić poručio je na primopredaji dužnosti da će raditi u interesu svih građana opštine.

Adžić je nakon primopredaje rekao da je u ovom momentu opština zadužena sa 25,3 miliona KM kreditnih obaveza i oko 5,5 miliona ostalih potraživanja, te da Latinović nastavlja da iznosi netačne podatke o visini otplaćenih kredita.

Ostalu priču znamo, a novu ćemo živjeti i nadam se preživjeti. S obzirom na smjernice SNSD-a da će vlada pomagati samo one  u kojima je na vlasti SNSD za očekivati je da će kraj mandata novi načelnik dočekati bez dugova, sa velikim brojem investicija, u Topoli očekujemo barem 600 novih radnih mjesta u Agrozoni, izgrađene trotoare i autobusku stanicu, započetu kanalizaciju i još po nešto u interesu građana.

Eto ja bio skroman, a njihovo je da se dokažu, rekli su da su sposobni, mladi i perspektivni. Nema razloga da im ne vjerujemo i svakako želim da uspiju jer veliki broj projekata do sada su uspiješno odradili, skromnost im nije dala da se hvale, a ja obećavam da ću sve što urade objaviti, valjda?

 

Facebook Komentari