Kanalizacija u Topoli?

Prilikom obilaska kanalizacione mreže u naselju Stočna pijaca, gdje je u toku izgradnja kanalizacije u dužini od preko 4000 metara Načelnik opštine Gradiška, Zoran Latinović izjavio je da je želja lokalne vlasti da se nakon izgradnje kanalizacije u ovim prigradskim naseljima, kanalizaciona mreža širi i na području Kruškika, NoveTopole i naselja nizvodno uz rijeku Savu.

Evo još jedne izjave koja služi da se građani Topole obmanu, jer naša želja je mnogo od ranije da Topola dobije kanalizaciju kao i sve ostalo naspram svoga značaja u opštinskoj zajednici. Međutim do sada je dobivala samo maglovita obećanja, naravno jednoga dana će da se desi i nadajmo se da će to biti jednom kad mi odlučimo da se to desi. Bit će to onda kada svi ovdje shvate da je Topola po svojoj ulozi i važnosti zaslužila više osim želja koje nam se plasiraju kao nada.

Sada je već skoro 3 godine od poslednjih izbora i za to vrijeme ništa se nije dogodilo u Topoli što bi se moglo istaknuti da je zasluga trenutne vlasti pa je došlo vrijeme da nešto urade konkretno, a ako ne mogu neka nas ne opterećuju željama. Na žalost nije samo vlast na nivou opštine zaslužna za loš odnos prema Topoli i sama Topola ima savjet MZ koji bi trebao da formuliše potrebe i da radi na njima, međutim nema informacija da se nešto radi ili informacije ne izlaze u javnost.

 

Facebook Komentari