Izbori:Na pola puta

Na pola smo izbornog puta, a održan je predizborni skup “Najbolje za Gradišku” u Novoj Topoli, čini se da bez tradicionalne čorbe nije prošlo, kakva je čorba bila i dali će biti bolja od one  “Snažne Gradiške” koja po tradiciji se kuša predzadnji dan prije predizborne šutnje? Sastojci su isti i sve zavisi od kuhara, nešto me zagolicalo, a šta ako je kuhar isti, kako tada odlučiti čija je čorba bolja ili su sve čorbe iste?

Proteklih dana se pojačalo s’ napadima i iz jednog tabora i drugog, ulog je veliki, 4 godine vladaš i “boriš se” za mlade, radnike, penzionere, pomažeš onima sa potrebama, žrtvuješ se ne pitajući za cijenu, angažuješ sve svoje vještine u skladu sa moralnim vrijednostima sredine u kojoj dijeluješ i zato je na neki način i razumljiva ovo prozivanje druge strane oko nedostatka morala, gomilanje bogatstva sumnjajući u način stjecanja. Sve je meta, oblačenje, frizure, napada se integritet ličnosti, sve je u politici moguće osim istine. Svi na sceni očekuju ovacije, mada su spremni žrtvovati se da dobiju i koji mućak u glavu za koji glas, poniznost im je vrlina dok ne ne prebroje glasovi, a onda?

14344716_1242200682497139_2360740321565980723_n

“Gradiška neče biti kolonija ni Laktaša ni Prijedora, a ni Banjaluke, već opština u koju će dolaziti novi investitori i stvarati se uslovi za još bolji život svih njenih građana, a ne samo tajkuna, poručeno je večeras sa skupa Saveza za Gradišku u Novoj Topoli. “Dole tajkuni i kriminalci, živio slobodarski narod Lijevča i Potkozarja”, poručio je naš sadašnji i novi načelnik Zoran Latinović. Pobjeda je neminovnost, jasno je od večeras svima. Najbolje za Gradišku – Dokazano najbolje!” stoji na FB stranici SDS-a

snsd-foto-6

“Svjedoci smo da u poslednje četiri godine u Gradišci nije urađeno ništa i to građani ove opštine najbolje vide i osjećaju. Želimo to da promjenimo, unesemo novu energiju i novu snagu, dovedemo mlade i sposobne ljude koji će znati da razvijaju Gradišku i da stvorimo agenciju koja će raditi razvojne projekte i privući sredstva iz fondova EU”, rekao je Adžić.

snsd-foto-4-768x512

Facebook Komentari