Adžić – Prioritet izgradnja sportske dvorane i industrijske zone Liman

U Gradišci je danas potpisan koalicioni sporazum stranaka koje će činiti vladajuću većinu u Skupštini opštine Gradiška – SNSD-a, DNS-a, SP-a i Izvorne SDS objavljeno je na sajtu SNSD-a mojagradiska.

Sporazum su potpisali novoizabrani načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić, koji je i predsjednik Opštinskog odbora SNSD Gradiška, i predsjednici opštinskih odbora DNS-a Vladimir Janković, Izvorne SDS Tihomir Mihajlović i SP-a Darko Desančić.

Novoizabrani načelnik Zoran Adžić istakao je da koalicioni sporazum potpisan nakon pregovora u kojima je postignut dogovor o formiranju stabilne skupštine većine u lokalnom parlamentu, koju će činiti 18 odbornika, i raspodjele pozicija u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti koju će činiti većinom mladi i stručni ljudi.

Kao navažnije infrastukturne projekte u narednom periodu, Adžić je naveo početak i završetak izgradnje sportske dvorane “Servicium” i izgradnju indistrijake zone “Liman” koja će se nalaziti u blizini budućeg mosta na rijeci Savi i novog carinskog terminala.

Naravno očekivano, Agrozona o kojoj se toliko pričalo nije više prioritet.

 

Facebook Komentari